Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Μια Καταβόθρα "καταπίνει" ένα αυτοκίνητο, στην Πενσυλβάνια!!!!!!!!!!!!

Πενσυλβάνια: Μια Καταβόθρα "καταπίνει" ένα αυτοκίνητο

Στις 12 Αυγούστου 2014 στο Ross Township, στην Πενσυλβάνια, μια τρομακτική καταβόθρα άνοιξε κοντά στο χώρο στάθμευσης, σε ένα αυτοκινήτου με τον οδηγό μέσα. Χάρη στην ετοιμότητα της ιδιοκτήτριας η τραγωδία απετράπη, και ο οδηγός του οχήματος ήταν σε θέση να επιβιώσει. 
sinkhole3
Η Lisa Masley, η ιδιοκτήτρια των παλαιών "Hollywood", άκουσε τις κραυγές του Huddlestone, που προέρχονταν από το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο βυθίζονταν, και πιθανώς ο Huddlestone θα πνιγόταν στο νερό στο εσωτερικό του κρατήρα,  που γρήγορα γέμιζε νερό το αυτοκίνητο.
sinkhole1
sinkhole2
Ο Huddlestone είπε αυτές τις φοβερές στιγμές: "Άκουσα έναν γδούπο και είδα τη διαφυγή του αερίου από το αυτοκίνητο, ξαφνικά βρέθηκα να αιωρούμαι, και άρχισε να με καταπίνει η τρύπα. Ήρθε η Lisa Masley και με βοήθησε μέσα από το παράθυρό μου να βγω,  η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Σε λίγα λεπτά το αυτοκίνητο κυριολεκτικά βυθίστηκε. Χωρίς την παρέμβαση της Lisa σίγουρα θα πέθαινα. "
καταβόθρα-3
καταβόθρα-4
Διάφορες επιχειρήσεις στη γειτονική περιοχή είχαν εκκενωθεί, και το αυτοκίνητο του Huddlestone, βρέθηκε αργότερα κάτω από τα συντρίμμια και μπάζα. Το φαινόμενο με της καταβόθρες συνεχίζει να τρομοκρατεί τον κόσμο.