Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Κεραυνός χτυπά την κορυφή, της 'Πυραμίδας του Ήλιου' στην Βοσνία!!!!!!!!!!!!!

Κεραυνός χτυπά την κορυφή του Ήλιου Πυραμίδα της Βοσνίας - VIDEO

Ένα καταπληκτικό βίντεο δείχνει έναν κεραυνό που χτυπάει την κορυφή της Πυραμίδας του Ήλιου, στη Βοσνία κατά τη διάρκεια μιας βαριάς νεροποντής. Όλα συνέβησαν στις 12 Αυγ 2014, όταν μια καταιγίδα, η οποία διήρκεσε αρκετές ώρες με απίστευτη ένταση, ξαφνικά εξαπέλυσε ένα κεραυνό που χτύπησε την κορυφή της Πυραμίδας του Ήλιου, που βρίσκεται στην πόλη του Visoko. 
ήλιος αστραπή πυραμίδα βοσνία
Magical Storm (υψηλή, Βοσνιακά Πυραμίδες) 459 Αύγουστο  14
Υπενθυμίζουμε ότι η Βοσνιακή Κοιλάδα των Πυραμίδων είναι ένα συγκρότημα, από 4 αρχαίες πυραμίδες που βρίσκονται στην εύφορη λεκάνη του ποταμού Visoko, περίπου 40 μίλια βορειοδυτικά του Σεράγεβο, Βοσνία και Ερζεγοβίνη.
Οι ερευνητές έχουν εντοπίσει τέσσερις μνημειακές δομές: την Πυραμίδα του Ήλιου, την Πυραμίδα της Σελήνης, η Πυραμίδα του Δράκου, και η Πυραμίδα της Αγάπης. Όλη η περιοχή συνδέθηκε με το μεγαλύτερο ναό της Μητέρας Γης, ενός τμήματος από ένα σύμπλεγμα υπόγειων σηράγγων που καλύπτεται από περίπου 6 τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Piramide del-sole-
πυραμίδες βοσνία
Οι αρχαίοι λαοί που έχτισαν αυτές της πυραμίδες ήξεραν τα μυστικά της συχνότητας και της ενέργειας της Γης, ​​"λέει ο Δρ Osmanagich. Ο κεραυνός που χτύπησε πρόσφατα την Πυραμίδα του Ήλιου, μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι όλες οι πυραμίδες, είναι παρόμοιες μίας αρχαίας γιγάντιας δύναμης, και μπορούμε να φανταστούμε πώς η αρχαία τεχνολογία ενσωματωμένη στο εσωτερικό των πυραμίδων είχε πολλούς τρόπους, για να παράγουν ενέργεια . "